Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

с почистване не става пробвал сам, някой ако има нещо предви да пише.
    166 , 2.4жтд, 99г. 136рs

Comment

Модела на оптиката е KSS520A и аз си я поръчах от тук www.transel.bg и отиди в добър сервиз, защото механиката е доста сложна.
      166 2.4 JTD

Comment

Почистването дава някъкъв ефект ако оптиката не е заминала,аз направих тази операция и за сега държи но мисля да се насоча към нова оптика.
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Най добре е с един качествен mp3 трансмитер. Излиза най-евтино и качеството е завидно добро!Пък и работи с flash карти и не ти трябжа да даваш пари за дискове...

Comment

Първоначално публикувано от alabala_nica Покажи съобщение
            Най добре е с един качествен mp3 трансмитер. Излиза най-евтино и качеството е завидно добро!Пък и работи с flash карти и не ти трябжа да даваш пари за дискове...
            Приятелю,недей така ,по-голям боклук от това няма.Моят е с 2 гб памет плюс карта.Няма такъв звук,пълна измислица.Може би на някоя Калибра или Астра ще е перфектно но на 166-ца не върви.Моя така си седи в жабката след два дни пускане.А и колко струва един диск?

П.П Още повече че седи като издрискано до скоростния лост
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Здравейте колеги, да попитам някой дали е пробвал с това устройство http://www.hid.bg/xcarlink-usb-mp3-p...f6f00a5212bea0 .... става ли за нашите бегачки??
              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Това ми хареса - само да стане, махам чейнджъра!
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Ще те разочаровам , ама за 166 не става :/
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Благодаря колега, значи търсим други варианти да разкараме чейнджъра.
                    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      Ще те разочаровам , ама за 166 не става :/
                      Проверено ли е, сигурно ли е или да им звъня?
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                        Проверено ли е, сигурно ли е или да им звъня?
                        Пробвано е на мойта кола Иначе има вариант , за махането на ченджъра - става с поръчка до 2 дни и с монтаж от моя страна излиза около 360лв Устройството е подобно на това - работи с СД и УСБ (флашки) , но още не съм го тествал как работи , знам само ,че ICS-a го разпознава

Comment

Да поговорим и за отстъпката на хубаво червено вино от моят край... а и мезе има бол
                          А сега сериозно - моята идея е мисля най-приемлива и ще ми излезе колкото джобните пари.
                          Като го направя ще снимам и ще пиша.
                          Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 22:48.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

За 166 има към 400лв, чукни в гугъла loudlink за момента не ми се дават, ама знае ли човек . .
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                              Да поговорим и за отстъпката на хубаво червено вино от моят край... а и мезе има бол
                              А сега сериозно - моята идея е мисля най-приемлива и ще ми излезе колкото джобните пари.
                              Като го направя ще снимам и ще пиша.
                              Ако е това което си мислех и аз - с директен сигнал към усилвателя и от там към всички говорители - качеството е супер но ти се губи контрола на музиката от ICS-a и донякъде е неудобно , иначе качеството е убийствено

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                Ако е това което си мислех и аз - с директен сигнал към усилвателя и от там към всички говорители - качеството е супер но ти се губи контрола на музиката от ICS-a и донякъде е неудобно , иначе качеството е убийствено
                                Да губи се контрола но какво от това ако сложа флаш плеърче в пепелника който така и не използвам и от там да се пуска музиката. Няма да се забелязва нищо а и като цена ще е смешно.
                                безплатни обяви
                                Моята 166

Comment

Working...
                                X